Startside

Mit Helbred er et tidsskrift (Mit Helbred), et forlag (Mit Helbred) og en boghandel (Min Boghandel)


Forlaget Mit Helbred


Forlaget Mit Helbred udgiver tidsskriftet Mit Helbred og årbogen

Mit Naturlægemiddelkatalog

- naturlig hjælp til forebyggelse og behandling af sygdom.

Udkommer hvert 3-4 år. Nyeste udgave er udkommet februar 2019.

Min Boghandel/Min Bogklub
I Min Boghandel kan du købe bøger om helbred.
Abonnerer man på tidsskriftet Mit Helbred  er man automatisk medlem af Min Bogklub.
 
I Min Bogklub er priserne mindst 25% lavere end forlagenes vejl. udsalgspriser.
Se bøgerne på siden bøger eller i webshoppenTidsskriftet Mit Helbred


Mit Helbred er uafhængig af organisationer, sekter samt firmaer. Tidskriftet Mit Helbred henvender sig både til almindelige sundhedsbrugere og sundhedsfagfolk. Bladet går på tværs af faggrænser og det såkaldte alternative/naturlige er absolut tilgodeset.
Tidsskriftet udkommer 6 gange om året (2 af numrene er udvidede numre).

TIDSSKRIFTET MIT HELBRED
tegn et prøveabonnement


Har du ikke abonneret på Mit Helbred det sidste ½ år kan du tegne 1/1 års prøveabonnement på Mit Helbred for kun 225,-kr potofrit tilsendt. Der er ingen binding efterfølgende og ingen opsigelse. Abonnementer stopper af sig selv.
Skriv venligst i kontaktformularen at du ønsker et prøveabonnement.

TILBUD TIL BEHANDLERE


GRATIS PRØVENUMRE

Er du behandler kan du få en stak gratis prøvenumre til venteværelset.

Udfyld  venligst kontaktformularen og skriv hvor mange blade du vil have (vi sender kun eet nummer (samme nummer) i det ønskede antal.

TIDSSKRIFTET  MIT HELBRED

GRATIS PRØVENUMMER


Kender du ikke tidsskriftet Mit Helbred, sender vi gerne et gratis prøvenummer (vi sender ikke nyeste blad med et af de ældre). Skriv venligst i kontaktformularen du vil have et gratis prøvenummer tilsendt eller ring 9849 9888.


SIDEN (SIDERNE)  ER UNDER OPBYGNING

Kommende arrangementer
(Mit Helbred er IKKE involveret)

Biodynamisk forening orienterer

Kort og godt om hvad biodynamisk og Demeter er – og ikke er
To små animationsfilm giver i billeder, tekst og tale en hurtig forklaring på, hvad biodynamisk dyrkning går ud på, og (noget af)
hvad Demeterreglerne står for. Se dem på www.biodynamisk.dk

Det er sæson for praktiske biodynamiske havekurser.
I løbet af den næste måneds tid er der kurser ved Nyborg, Odense og Århus.
Desuden et biavlskursus ved Odense.
Se steder og datoer på www.biodynamisk.dk

Foredrag den 20. marts i Vejle om biodynamisk grøntsagsdyrkning
Gartner Endrik Maat fortæller om dyrkningen på Gartneriet Rødmose. Om hvorfor og hvordan biodynamisk.
Se nærmere på www.biodynamisk.dk

Overvejer du at dyrke biodynamisk? Bestil et gratis informationsbesøg.
Takket være projektmidler fra Fonden for økologisk landbrug kan Foreningen for Biodynamisk Jordbrug tilbyde interesserede jordbrugere (med et CVR-nr)
et gratis ‘omlægningstjek’. Se www.biodynamisk.dk

Se hvilke frø, der IKKE er genteknologisk fremstillet
Grøntsager af genteknologiske frøtyper (kaldet CMS-hybrider) har i mange år været forbudt i biodynamisk dyrkning.
Tilladt i økologisk dyrkning, men mange økologer vil gerne undgå dem. Det er især kål-arter, det drejer sig om.
Se en liste over firmaer og sorter, det er GM-frie, på www.biodynamisk.dk

Kursus om biodynamisk dyrkning, fødevarekvalitet og bonde-kunde-samarbejde
Holistisk Akademi arrangerer den 23. marts en dag med foredrag og samtale om ernæringskvalitet på Audonicon i Skanderborg. Se programmet på https://holistiskakademi.com/

Kommende arrangement (Mit Helbred er IKKE involveret
eller har noget med arrangementet at gøre)


Sex handler om helbred – dit og din partners Lær hvordan

Workshop i København den 5. – 11. april 2019

Den seksuelle energi er den mest kraftfulde energi vi har. Når vi lære at mestre den kan vi, få adgang til dette uendelige univers af kreativ energi og bruge den til helbredelse, til at nære os selv, vores arbejde, vores relationer og sexliv.
Med samme selvfølgelighed som vi til daglig sætter os ind i fødevarers næringsindhold og tilberedningsmetoder for at kunne servere et sundt og velsmagende måltid, satte de kinesiske læger –taoisterne- for mere end 1000 år siden, sig ind i de seksuelle energiers muligheder Målet var at helbrede gennem elskov og at gøre sex så nydelsesrig som muligt.
Grandmaster Mantak Chia -der her i vesten mest er kendt for sine bøger om multiorgasme -kommer til Danmark for første gang. Fredag er der en introducerende aften med Mesteren. De øvrige dage er der tre workshops af 2 dage, hvor man lærer de grundlæggende teknikker til at forøge, cirkulere og bevare sin energi. Der er tale om øvelser og medicinsk yoga (med tøj på) der har til formål at lære os den dybere forbundethed med os selv og vores partner som de færreste i dag aner muligheden af. Øvelser og teknikker der ikke kun har til formål at skabe et godt sexliv men forvandle stress til vitalitet generelt.
Hverdagens uundgåelige stress sætter sig kroppen og blokerer energistrømmen. Vi kender det; vores omgivelser tapper os dagligt. Hovedet føles adskilt fra kroppen, vi glider væk fra hinanden og os selv. Får vi ikke ladet op, og bearbejdet de negative indtryk og skabt balance i sindet og kroppen, opstår der blokering af forskellig art, der ender med at sætter sig som fysiske symptomer eller sygdom og gør at vi bogstavelig talt føler os gammel før tid eller får os til at ”gemme sex til dag hvor vi har mere energi”. Gennem energi meditationer og diverse enkle yoga øvelse lærer vi at fjerne disse blokeringer og forøge vores livsenergi. Mht til de sexuelle energier gennemgås grundlæggende viden om multiorgasme og teknikker til hvordan vi kan forøge og transformere den seksuelle energi til selvhealing og mere livsenergi generelt. Der er tale om et spirituelt ikke-religiøst system med øvelser af kropslig og spirituel art. Mange kampsports folk, yoga instruktører,
læger i kinesisk medicin besøger hvert år Tao garden for at forøge deres viden gennem Mantak Chias workshops.
Mantak Chia er uddannet i kinesisk medicin og er stifter af Universal Tao system. Han underviser worldwide 6 måneder om året. Han er bosiddende i Chiang Mai, Thailand, Tao Garden Spa and Health Resort som han ligeledes er stifter af. Han er prisbelønnet internationalt som årets Qigong Mester-senest i 2012 og ligger nr 18 på verdenslisten over de 100 mest spirituelle indflydelsesrige mennesker. Han har udgivet mere end 50 bøger og dvd’er og er konstant i gang med fornyelse af de taositiske principper. Mantak Chia er et levende bevis på sin eget system; vital, fysisk stærk, afbalanceret, skarp, lun humoristisk og et meget åbenhjertigt menneske.

For tilmelding se mere på: mantakchiadenmark.com,

Tidsskriftet Mit Helbred


Redaktør: Cand. scient. Ole Vestergaard

Ole Vestergaard er uddannet biolog (Kbh.s Universitet 1984) og han har en fortid i det nu hedengangne medicinalfirma Dumex som produktchef, med ansvar for salg af bl.a. Stesolid. 

I 1990 blev han selvstændig - han startede tidsskriftet Mit Helbred som han har stået for og udgivet siden (bladet er nu 29. årgang).


Tidsskriftet henvender sig til både almindelige sundhedsbrugere og sundhedsfagfolk. Tidsskriftets emner er især nyheder om forebyggelse og behandling af sygdom med naturlige metoder.


Tidsskriftet Mit Helbred er uafhængig af sekter, firmaer og organisationer. Tidsskriftet har en kritisk holdning til flere af de etablerede sundhedsbudskaber. Tidsskriftet bliver rost for at have kant. 


5G - en katastrofal miljøtrussel

Beslutningen om udrulning af 5G i Danmark og i Norden blev vedtaget på Nordisk ministermøde d. 23. maj 2018. De nordiske statsministre udtalte dengang, at Norden skal
være en del af verdenseliten, når 5G udvikles og implementeres. En måned senere modtog Statsminister Lars Løkke Rasmussen og de øvrige nordiske statsministre en appel
fra over 200 anerkendte internationale forskere om at stoppe udrulningen af 5G på baggrund af forskning, som påviser alvorlige skader på dyr, planter og mennesker.


2 appeller imod 5G
Ligeledes eksisterer en anden verdensomspændende 5G appel, som har fokus på at stoppe 5G både på landjorden og fra rummet, hvor det er planen, at 20.000 5G satellitter
skal i kredsløb om Jorden. Bag denne appel er igen hundredvis af forskere og igen en lang række højt estimerede forskere. Denne verdensappel er tillige underskrevet af
over 48.000 borgere på nuværende tidspunkt, som ønsker stop for 5G udrulningen.

Skadeligt for mennesker, dyr og planter
Baggrunden for den brede bekymring er, at 5G teknologien massivt vil øge den ufrivillige eksponering med radiofrekvent stråling, og dermed udgøre en overhængende
trussel mod både miljøet og mod menneskehedens sundhed, idet radiofrekvent stråling er påvist skadelig for mennesker, insekter, fugle og andre dyr, samt planter.


5G er en af 13 nye miljøtrusler
Radiofrekvent elektromagnetisk stråling, som anvendes i trådløs teknologi, er klassificeret som en miljøgift af både Europarådet og Det Europæiske Miljøargentur. Senest har EU Kommissionens organ for nye miljøtrusler, Scientific Committee on Health, Environmental and Emerging Risks (SCHEER, 2018), udpeget 5G som en af 13 nye miljøtrusler, og rapporten giver 5G den højeste prioritet for risikoafklaring ud af tre mulige trin.


Du kan skrive under på en 5G appel her: 

https://www.5gspaceappeal.org/citizens

MIT HELBRED HOLDNINGER

Mit Helbred lægger ikke skjul på sine holdninger. Selv om man har en neutral tilgang til alle emner, kan det ikke undgås, at holdninger farver valg af emner.


BØGER: I Min Boghandel kan købes bøger der beskæftiger sig med alternativ/holistisk sundhed.


MIT NATURLÆGEMIDDELKATALOG: Kosttilskud har været – og er – under beskydning fra flere fronter. De bliver af nogle kaldt uvirksomme eller farlige m.m. Mit Helbred’s holdning er at disse angreb mod kosttilskud er uberettigede. Mit Naturlægemiddelkatalog er en gennemgang af godkendte naturlægemidler og kosttilskud med dokumentation for virkninger (referencer). Med kosttilskud og naturlægemidler kan man behandle og forebygge mange sygdomme.


TIDSSKRIFTET MIT HELBRED: Tidsskriftet mener at økologi er det naturlige i alle valg – fra kost og medicin  til behandling og forebyggelse – og altid det bedste valg.
Tidsskriftet har sine kæpheste – og nogle af disse kan være i tråd med det officielle/etablerede sundhedssystems holdninger. Andre er stik modsatte – og dermed kontroversielle. Mit Helbred tror og håber på at bladets kontroversielle kæpheste med tiden bliver taget alvorligt i det etablerede system. Tidsskriftet Mit Helbred har i sine første årgange skrevet om amalgamfyldningers farlighed (artikler af nu afdøde tandlæge Henrik Lichtenberg). Tandlægestanden har haft det officielle standpunkt, at amalgamfyldninger ikke er farlige. Men i dag er der mange - også tandlæger og klinikassistenter - der har fået øjnene op for skadevirkningerne. I al ubeskedenhed er emnet amalgam´s farlighed derfor et af bladets kæpheste, der nu ikke mere er et kontroversielt emne.


Kontroversielle emner som tidsskriftet Mit Helbred behandler:


Tidsskriftet Mit Helbred er skeptisk eller overbevist om, at følgende er fejlagtig sundhedsbehandling, der kan gøre mere skade end gavn:
    Kolesterol nedsættende medicin (statiner)
    HPV-vaccination.


Tidsskriftet Mit Helbred er skeptisk eller overbevist om, at følgende er fejlagtige kostanbefalinger, der kan gøre mere skade end gavn:
    Mættet fedt skal begrænses i kosten (nej mættet fedt er ikke farligt)
    Light-produktet og magre fedtprodukter er at foretrække (light kan være decideret farligt)


Tidsskriftet Mit Helbred er skeptisk eller overbevist om, at følgende på sigt er sundhedsskadeligt:
    5G mobiltelefoni er en miljøtrussel og en helbredstrussel.


Tidsskriftet Mit Helbred mener at man som patient altid skal tages alvorligt – selv om man har ukarakteristiske symptomer. Det kan være patienter f.eks. med:
    Kronisk træthed
    El-overfølsomhed
    Amalgam-overfølsomhed
    Bækkensmerter
    M.m.


Tidsskriftet Mit Helbred mener, at funktionelle lidelser er et begreb der burde forbydes.


Tidsskriftet Mit Helbred mener, at mange sygdomme kan forebygges og helbredes med kost og livsstil.


Tidsskriftet Mit Helbred mener, at tarmens mikorflora sammensætning i mange tilfælde afspejler om man er syg eller rask. Med en rigtig mikroflora i tarmen kan man helbrede og forblive rask.


Tidsskriftet Mit Helbred mener, at screeninger ikke altid er til gavn.


Tidsskriftet Mit Helbred mener, at nogle få store etablerede patientforeninger har for stor indflydelse på politiske sundheds beslutninger. 


MIT HELBRED   KONGEVEJEN 29   9940 LÆSØ


Tlf.: 9849 9888 (telefontider: man-fre: 09.00 - 16.00)

SMS: 2424 2708

Email: mail@mit-helbred.dk


CVR: 1459 6933